vaci.szekesegyhaz.hu hírei :
Home » , , , » NYÁRI TÁBOR

NYÁRI TÁBOR

Készítette: Unknown | 2015. július 7., kedd | 10:51

A nyári hittantábor időpontja: 2015. július 6-tól 10-ig.

A tábor központja, a Galamb utcai Oktatási Központ (Vác, Galamb utca 1.). 
Érkezés: reggel 7-8 óra között
A gyerekekért minden nap 16 órára lehet jönni ide.

A program :

Hétfő: Kosdra utazunk. Ismerkedés, számháború, rókavadászat. Ebéd után kézműves foglalkozás. Szentmise.

Kedd: Vonattal elutazunk Budapestre a Tarzan Parkba. A gyerekekért a többi naphoz hasonlóan a Galamb utcába kell jönni 16 órára.

Szerda: a Vácdukai vadászház ad otthont a tábornak. A lelki program után "zarándoklaton" vesznek részt a gyerekek, amely során különféle próbákat kell kiállni. Az ebéd után sorversenyt tartunk.

Csütörtök: a penci sportcsarnokban leszünk. A Szent gyermekségtől Sebastian atya látogat meg minket. Az ő előadása után térképes útkeresésen vesznek részt a gyerekek. Ebéd után focimeccseket tartunk. Aki nem szeret focizni, azt kézműveskedhet vagy kidobó csatában vehet részt.

Péntek: reggeli után indulunk a strandra, ezért mindenki hozzon magával strandfelszerelést. Ebéd után ellátogatunk egy előadásra a Piarista templomba.
15:30-kor kezdődik a diavetítés a Galamb utcában, amire szeretettel várjuk a kedves szülőket. Itt megnézhetik a hét legjobb pillanatait.

Kérjük, hogy minden gyereknél legyen minden nap kulacs, amit folyamatosan tudunk utántölteni. A táborhoz élelmiszer hozzájárulást szívesen fogadunk /szörp, citromlé, méz, tea, gyümölcs, édesség, margarin, keksz/. Több olyan napunk lesz, amikor erdős, mezős részekben leszünk, aki teheti hozzon magával kullancsriasztó sprayt. Valamint kérjük, hogy a gyerekek kényelmes lábbeliben érkezzenek /lehetőleg ne jöjjenek papucsban/. Jó lenne, ha kalapot, sapkát hoznának magukkal. A strandfelszerelés csak annyi legyen, amennyit a gyerek elbír. 

Nyomatékosan felhívjuk a kedves szülők figyelmét, hogy TILOS elektronikus eszközöket, mobiltelefont, kép- és hangfelvevő valamint lejátszó készülékeket hozni a táborba.

Köszönjük az együttműködést!
Kérdés esetén hívjanak!

Varga Katalin 06 30 496 4184

Uracs Györgyné Erzsi néni 06 30 504 48 62




Megosztás :

0 megjegyzés:

Mondja el véleményét

Számunkra fontos a véleménye, írja le hosszászólását...

 
Támogatók : ÁldásINFO | Migazzi Hírportál | Alsóvárosi Szent Miklós Plébániahivatal Üzemelteti a Blogger
Copyright © 2011. Váci Székesegyház - All Rights Reserved