vaci.szekesegyhaz.hu hírei :
Home » , , » Hétkápolna búcsú 2013

Hétkápolna búcsú 2013

Készítette: Unknown | 2013. szeptember 9., hétfő | 22:19

Virrasztás a szabadtéri oltárnál szeptember 14. 19:30
A barátok temploma közösségének egyik tagja, Juhász Péter vezeti a virrasztást. Az közösségeket ő koordinálja. Az egyes közösségek imái között népénekeket éneklünk Sztankó Attila atya vezetésével. Kérjük a különböző közösségek vezetőit illetve imavezetőit, szigorúan tartsák magukat a max. 8 perc imaidőhöz (A virrasztást vezető csoportok imája tartalmazhat éneket is). A közösségek a Kegykép felé fordulva végezzék imádságukat, kivéve azok, akiknek mikrofonra van szükségük az előimádkozáshoz.
Este már eléggé hűvös van, főleg 10 óra környékén. Ne felejtsünk pulóvert illetve széldzsekit venni magunkra. Változékony időt jósolnak az előrejelzések. A hőmérséklet 13-14 fok körülire várható.
Nemzetiségi rózsafüzér szeptember 15. 9:00
Amíg tart a Székesegyházból induló körmenet, a szabadtéri oltárnál nemzetiségi rózsafüzért imádkozunk: a titkokat előre bemondjuk magyar nyelven a Hiszekegy, Miatyánk és Dicsőség magyarul az Üdvözlégy, Mária ima tizedenként változik: 1. latin, 2. német, 3. szlovák, 4. lovári, 5. magyar
Körmenet, szeptember 15. 9:00
A körmenet a Székesegyházból indul. Kérjük a különböző csoportokat, hogy 8:45-re érkezzenek. A menet felépítésében tájékoztatást adnak a szervezők. Mindannyian négyesével sorakozzunk fel a rendezett menethez.

A plébániai közösségek a szabadtéri oltár bal oldalán, az oktatási és nevelési intézmények és szervezetek a szabadtéri oltár jobb oldalán helyezkednek el.
Megosztás :

0 megjegyzés:

Mondja el véleményét

Számunkra fontos a véleménye, írja le hosszászólását...

 
Támogatók : ÁldásINFO | Migazzi Hírportál | Alsóvárosi Szent Miklós Plébániahivatal Üzemelteti a Blogger
Copyright © 2011. Váci Székesegyház - All Rights Reserved